id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Actueel blog

Door: Laura Zander
30 juni 2014

Aan de slag met Duurzaam & Inclusief HRM

11-7-'14: Aanmelding is gesloten. Informeer of er nog plek is via info@idPlein.nl.

Investeren in de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers loont! Het zorgt ervoor dat uw organisatie ook op de langere termijn beschikt over gezonde, vakbekwame en gemotiveerde medewerkers. Recente wijzigingen in sociale zekerheidswetgeving leggen de verantwoordelijkheid hiervoor ook steeds meer bij u als werkgever zelf.

Nut of noodzaak?
Met de modernisering van de Ziektewet, Wet Beperking Ziekteverzuim en Arbeidsongeschiktheid Vangnetters (BeZaVa) per 1 januari jl., werd u als werkgever medeverantwoordelijk voor de kosten van ziekte en arbeidsongeschiktheid van flexwerkers. De wet Werk en Zekerheid vraagt een investering in de transitie van werk-naar-werk van vaste en tijdelijke medewerkers. De Participatiewet legt een quotum boven de markt om banen beschikbaar te stellen voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Daarnaast heeft u mogelijk een Social Return on Investment (SROI) verplichting, als onderdeel van een gewonnen aanbesteding.
 
Wat kunt u nú al doen?
Wilt u weten wat de actuele ontwikkelingen in sociale zekerheidswetgeving voor uw organisatie betekenen en wat u nú al kunt doen? id Plein nodigt u van harte uit voor de Themabijeenkomst ‘Aan de slag met Duurzaam en Inclusief HRM’. Tijdens de bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de belangrijkste ontwikkelingen in sociale wetgeving en de (financiële) consequenties daarvan voor u als werkgever. Vervolgens wordt de vertaalslag gemaakt naar hoe u met een Duurzaam & Inclusief HRM-beleid pro-actief kunt inspelen op de uitdagingen die op u af komen. Uiteraard is er ook ruime gelegenheid om kennis, ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Datum                Dinsdag 15 juli
Tijd                     14.00 - 16.00 uur (met aansluitende borrel)
Locatie               Mijnsherenlaan 7a, Rotterdam Routebeschrijving    

U kunt zich aanmelden door het online aanmeldformulier in te vullen. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

terug naar overzicht