id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Actueel blog

Door: Laura Zander
16 juli 2015

Project 'HB aan het werk' van start!

id Kennis logoEnige tijd geleden plaatsten wij hier een bericht onder de titel 'Hoogbegaafd en op zoek naar werk?' over een project voor hoogbegaafden, in samenwerking met het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV). Daarin zetten wij uiteen dat het helaas niet alle hoogbegaafden lukt hun talenten en creativiteit om te zetten tot hoge prestaties op de werkvloer. 

Samen met ons zusterbedrijf id Kennis ging het IHBV aan de slag met als doel deze mensen te helpen. Gebaseerd op onderzoek, kennis en ervaring bedachten zij een aanpak die specifiek gericht is op deze doelgroep. Eén die rekening houdt met het feit dat de factoren die hebben geleid tot werkloosheid, vaak anders zijn dan bij de gemiddelde populatie werkzoekenden. Het project rondom deze aanpak heet 'HB aan het werk'. Instituut Gak verleende hiervoor een subsidie waardoor mensen kosteloos gecoacht en/of getraind kunnen worden. 

Aanmeldingen
Wegens succes - en dankzij de unieke vorm en aanpak - zit het project momenteel aan zijn limiet qua deelnemersaantal. Er wordt hard gewerkt aan het realiseren van aanvullende financiering, zodat er in de toekomst meer mensen kunnen worden geholpen. Wilt u meer weten? Dan kunt u terecht bij projectleider Patrice van de Vorst via patrice.vandevorst@idkennis.nl of 010-8513123. 

terug naar overzicht