id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Actueel blog

Door: Laura Zander
02 februari 2015

Re-integratie 2e spoor: Nu inclusief AD support

Support arbeidsdeskundige reintegratie 2e spoorOp onze website vindt u de belangrijkste speerpunten van een re-integratietraject 2e spoor bij id Plein. Daar kunnen we sinds begin dit jaar een mooi nieuw onderdeel aan toevoegen. Wanneer u een traject bij ons inkoopt, hoort daar nu standaard inclusief de support van een arbeidsdeskundige bij. 

Wat betekent dit?
De arbeidsdeskundige is vanaf het begin - de intakefase - nauw betrokken bij het traject en heeft een signalerende, controlerende en adviserende rol. Dit alles om optimale effectiviteit te behalen en, ook niet onbelangrijk, stagnatie te voorkomen. Bijkomend voordeel van een traject waarbij zowel een reïntegratiecoach als AD'er is betrokken, is dat elke professional zich kan focusen op zijn of haar eigen vakgebied. De AD'er waarborgt de kwaliteit t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter, waardoor de coach zich geheel en al kan richten op het zoeken en vinden van passend werk voor de klant.

Meer weten over 2e spoortrajecten bij id Plein? Bel of mail dan geheel vrijblijvend onze mobiliteitsadviseur Leontine van Gelderen op 010 – 8513130 of leontine.vangelderen@idplein.nl.

terug naar overzicht