id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Actueel blog

Door: Laura Zander
15 december 2014

Werkbezoek Dag: Een geslaagde middag

Zoals aangekondigd in ons vorige bericht, deden we ook dit jaar weer mee met de Nationale Werkbezoek Dag. Een van de mensen die wel eens een kijkje in de keuken wilde nemen, was Miriam Kastanja. Ze was zo vriendelijk ons een kort verslagje te sturen.

Op bezoek bij id Plein
"In het kader van de Nationale Werkbezoekdag heb ik een bezoek gebracht aan id Plein. De reden dat ik voor dit bedrijf gekozen heb, is dat ik als zelfstandige Psychosociaal Counselor, coach en trainer me graag meer wil ontwikkelen als jobcoach/loopbaancoach. Toen ik op de website van id Plein las dat op 11 december de deuren open stonden voor zelfstandige loopbaancoaches of mensen die zelfstandige loopbaancoach willen worden, leek me dit een unieke kans om hier meer informatie over te krijgen.

In het gesprek met Godfried van der Heijden, jobhunter/coach, heb ik uitgebreide informatie gekregen over het bedrijf, de mogelijkheden om als ZZP'er loopbaancoach te worden en je te verbinden als netwerkpartner aan id Plein. Daarnaast hebben we gesproken over de manier van coachen (doelgericht, meedenken om belemmeringen waar mogelijk uit de weg te ruimen, motiveren, het beste uit de cliënt naar boven laten komen met als doel mensen weer aan het werk te krijgen, etc.). Het was het een verhelderend, inspirerend gesprek. Ik ben hierdoor nog meer gemotiveerd en gestimuleerd om de mogelijkheden te onderzoeken om als loopbaancoach aan de slag te gaan.

Verder wees Godfried mij op de mogelijkheid om een online mini-assessment te doen om te kijken of ik als netwerkpartner in aanmerking kom en op deze manier een kans te krijgen mijn bedrijfsactiviteiten uit te breiden. Ik ga hier zeker serieus over nadenken."

Werken voor id Plein
We bedanken Miriam voor haar bezoek en wensen haar veel succes met al haar toekomstige activiteiten. Mocht je, net als Miriam, interesse hebben om als loopbaanprofessional voor id Plein aan de slag te gaan, dan kun je hier terecht voor meer informatie. 

terug naar overzicht