id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Actueel blog

Door: Laura Zander
23 december 2013

Werkbezoekdag bij id Plein: een geslaagde dag

In het kader van de Nationale Werkbezoekdag ontving id Plein op 12 december een aantal gasten. We hadden op onze social media en website een oproepje geplaatst: Wie had er zin om eens bij id Plein in de keuken de kijken? We kregen een hoop aanmeldingen van o.a. werkzoekenden, maar ook mensen die een carrière als loopbaanadviseur overwogen. Twee van onze Werkbezoekdaggasten vroegen we een stukje te schrijven over hun ervaringen. 

Deelneemster Ine
"Omdat ik werkzoekend ben, en een achtergrond heb als HRM adviseur/loopbaanadviseur, voelde ik mij direct aangesproken door de informatie op de website van id Plein en ik heb een afspraak gemaakt met Godfried van der Heijden, jobcreator. Hij vertelde mij over de werkwijze van id Plein en de creatieve en doortastende manier waarop werkzoekenden geholpen worden met hun zoektocht naar een andere baan. Omdat ik zelf deze mentaliteit ook heb, sprak deze werkwijze mij zeer aan. ... Graag wil ik Godfried bedanken voor de tijd die hij aan mij besteed heeft en de open en vriendelijke wijze waarop hij mijn vragen heeft beantwoord."

Deelneemster Imca
"
Ik vond het interessant om bij een organisatie gespecialiseerd op re-integratie, loopbaan en mobiliteit op bezoek te gaan. De ontvangst was hartelijk en open. Ik had een gesprek met Godfried van der Heijden, jobcreator en hij gaf mij informatie over de organisatie en hoe de werkzaamheden over de verschillende functies werden verdeeld. Hierdoor kreeg ik een duidelijk en helder beeld over de inhoud van de verschillende functies en de onderlinge samenwerking in verschillende teams. Ik werd geïnspireerd door het enthousiasme van Godfried en de medewerkers die ik ontmoette. Het was super dat het id Plein meewerkte met de Werkbezoekdag en mij welkom heette."

Voor herhaling vatbaar
Ook de medewerkers van id Plein vonden de Werkbezoekdag een geslaagd initatief en zijn blij dat de deelnemers met een beter beeld van het werk, én wat erbij komt kijken, weer naar huis zijn vertrokken. id Plein is volgend jaar dan ook zeker weer van de partij. 

terug naar overzicht