id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Anita Wor

Pannerden
Groesbeek
Wat kun je van mij verwachten? 
Vanuit mijn werk als personeelsfunctionaris in de bouw en grootmetaal en als manager bij een grote arbodienst ben ik verder gegaan als professional in de re-integratie, verzuimbegeleiding en loopbaanbegeleiding. Mijn klanten zijn werknemers die uitgevallen zijn in hun eigen werk en naar ander passend werk begeleiding krijgen of WIA/Wajong gerechtigden. Sinds 2012 werk ik als arbeidsdeskundige, ook tijdelijk bij het UWV.

In mijn leven heb ik ervaren wat het is om 'vast' te zitten in een situatie. Ook dat het prettig is om een neutraal iemand naast je te hebben die je op weg helpt een ander pad te betreden. Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om een klant te begeleiden naar ander werk.

Als persoon ben ik sensitief, gedreven en ondernemend van aard. Ik ondersteun je om actief je eigen herstel te bevorderen waarbij werk onderdeel van het herstel uitmaakt. Er is aandacht voor de belasting vanuit de werkomgeving.

Bij aanvang van het bemiddelingstraject naar ander passend werk inventariseer ik je wensen/talenten en behoeften betreffende werk in combinatie met je mogelijkheden op de arbeidsmarkt en je beperkingen. Hieruit komen functies naar voren die passend zijn. De volgende stap is om gezamenlijk aan de slag te gaan naar het vinden van ander passend werk via netwerken, social media, solliciteren, via een (snuffel)stage en/of korte bijscholing.

Specialisatie 
IMijn netwerk bestaat uit een groot aantal bedrijven waar ik in de loop der jaren mee heb samengewerkt zowel in de profit als in de non profit sector in de regio's Gelderland en Rijnmond. Tevens beschik ik over een aanzienlijk collegiaal netwerk om informatie te delen en om mogelijkheden te bewerkstelligen voor klanten.

Mijn specialisatie is: werk en psychische klachten, UWV-procedures rondom het 1e, 2e en 3e spoor re-integratie, sociale wetgeving in algemene zin, zoals wet WIA en andere uitkeringen.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.