id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Babet Sohne

Den Haag
Baard
Wat kun je van mij verwachten? 
Als zestienjarige werkte ik twee weken in een fabriek. Al snel kwam ik erachter dat dat werk niets voor mij was. Wel werd door verbazing mijn interesse gewekt in de mensen die daar al jaren werkte. Ze hadden zichtbaar plezier in het werk. Deze verbazing en interesse heeft ervoor gezorgd dat ik ben gaan nadenken over wat ik belangrijk vind in mijn eigen leven en wat mensen motiveert om werk uit te voeren. Mensen begeleiden in het werk en naar werk ligt voor mij dan ook voor de hand.

In mijn werk ben ik doelgericht door mijn directe en positieve instelling. Ik ga uitdagingen aan waarbij ik anderen uitnodig om ook uitdagingen aan te gaan. Ik ben kritisch naar mijzelf en naar anderen, maar vanuit een bedachtzame en milde benadering. Creativiteit zie ik als belangrijk middel om problemen snel en goed te verhelpen. Hierbij vind ik een goede samenwerking noodzakelijk. Ik geloof erin dat wanneer mensen geholpen worden om te doen wat ze leuk vinden, ze er ook goed in zijn of kunnen worden! Niet iedereen kan alles, maar met elkaar kun je werken om minder leuke of minder ontwikkelde vaardigheden te verbeteren. Mijn achtergrond is de opleiding Personeel & Arbeid en Strategisch HRM.
Specialisatie 
Ik heb een netwerk opgebouwd binnen de branche van woningcorporaties, zorgsector en in de transportwereld. Ik zet mijn netwerk graag in om van kansen mogelijkheden te maken.

Mijn specialisatie is: burn-out en stress (neem deel aan de themagroep Burn-out en Stress van id Plein) door middel van een Evidence-based aanpak, begeleiden van loopbaan-, re-integratie-, outplacement-, 1e- en 2e spoortrajecten, begeleiden en organiseren van sollicitatietrainingen en coachen op individuele basis.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Den Haag. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.