doen wat werkt

Brigitta Hoogesteger - Specialist re-integratie UWV, outplacement, jobcoaching en spoor 2

Rotterdam

Wat kun je van mij verwachten?

Op zoek naar een vakkundige coach die een klankbord biedt en echt met je meekijkt? Mijn kracht is ontwikkelingsgericht werken vanuit authenticiteit, verbinding en respect. Samen kunnen we werken aan inzicht in keuzes en handelen. Via een coachingstraject open je de deur naar verdere groei en ontwikkeling, zowel in werk als privé. Je brengt je leven en professionele ontwikkeling op een hoger plan en je bereikt ook daadwerkelijk jouw doelen!

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, onder andere aan het Europees Instituut voor Psychosociale Educatie. Ik kan putten uit ruim twintig jaar ervaring in verschillende functies bij de gemeente Rotterdam en daarnaast uit mijn werk met cliënten in een zelfstandige praktijk.

Specialisatie

Ik heb een groot en divers netwerk. Mijn specialisaties zijn Participatiefonds coaching, sollicitatie simulatie training, jobcoaching, re-integratie 1e en 2e spoor.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Rotterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht