id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Brigitta Hoogesteger

Rotterdam
Harderwijk
Deventer
Wat kun je van mij verwachten? 
Op zoek naar een vakkundige Counselor, Coach of Psychosociaal Werker die een klankbord biedt en echt met je meekijkt? Als ervaren counselor en coach heb ik verschillende opleidingen gevolgd onder andere aan het Europees Instituut voor Psychosociale Educatie. Ik kan putten uit ruim twintig jaar ervaring in verschillende functies bij de gemeente Rotterdam en daarnaast uit mijn werk met cliënten in een zelfstandige praktijk. Mijn kracht is ontwikkelingsgericht werken vanuit authenticiteit, verbinding en respect. Samen kunnen we werken aan inzicht in keuzes en handelen. Via een counseling- of coachingstraject open je de deur naar verdere groei en ontwikkeling, zowel in werk als privé. Je brengt je leven en professionele ontwikkeling op een hoger plan en je bereikt ook daadwerkelijk jouw doelen!
Specialisatie 
Ik heb een groot en divers netwerk. Mijn specialisatie is PF coaching - Sollicitatie simulatie training, Jobcoaching. 1ste en 2de Spoor.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Rotterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.