id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Carina van Silfhout

Den Haag
Wat kun je van mij verwachten? 
De werkwijze die ik gebruik, gaat uit van ieders vermogen om zich verder te ontwikkelen. Ik help je graag om richting te geven aan je verlangens en mogelijkheden. Hierbij start ik bij je huidige situatie om van daaruit te kijken wat je nodig hebt om bij je gewenste situatie terecht te komen. Het uiteindelijke doel is dat te vinden, waar jij blij van wordt. Ik doe een beroep op mijn jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van mensen bij zeer diverse organisaties en instellingen. Wil je de uitdaging aangaan, dan loop ik graag een stukje met je mee in dit proces. "De echte ontdekkingsreiziger zoekt niet alleen nieuwe landschappen, maar verlangt ook te leren kijken met nieuwe ogen." (Marcel Proust)
Specialisatie 
Mijn netwerk bevindt zich in het onderwijs, welzijn en profit- en non profit organisaties.

Mijn specialisatie is: outplacement, loopbaanoriëntatie en verder alle onderwijs gerelateerde trajecten, zoals voor het participatiefonds.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Den Haag. We zetten ook de volgende diensten in: , re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.