doen wat werkt

Caroline Berkhout - Specialist outplacement, spoor 2 en re-integratie

Rotterdam

Wat kun je van mij verwachten?

Na een creatieve studie en een opleiding psychologie heb ik in eerste instantie gewerkt in de financiële wereld, daar leerde ik training geven en het coachen van mensen. Daarna heb ik gewerkt als allround HRM manager op het voortgezet onderwijs. Als loopbaancoach ben ik veelzijdig en ondersteun ik mensen uit diverse branches en met verschillende achtergronden. Mijn netwerk is breed en uitgebreid en ik leg makkelijk contact en onderhoud contact met veel verschillende bedrijven. 

Bij mij kun je terecht als je op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden in je loopbaan. Dit zal soms noodgedwongen zijn, zoals bij ziekte, ontslag of een re-organisatie. Maar soms ook omdat je zelf wat anders wilt en niet precies weet hoe. Voor mij is ieder traject persoonlijk en anders. Ik zal altijd rekening houden met jouw persoonlijke wensen, kwaliteiten, talenten en vaardigheden. Het vinden van plezier in je werk, en het gevoel hebben dat je iets doet wat je leuk en belangrijk vind. Daar is de loopbaancoaching die ik aanbied op gericht. Veel ervaring heb ik met mensen die na psychische problematiek en burn-out, na rouw en verlies weer aan het werk gaan.

Specialisatie

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht