doen wat werkt

Claudia Damen - Specialist outplacement, re-integratie UWV en spoor 2

Eindhoven

Wat kun je van mij verwachten?

Werk bepaalt een groot deel van ons leven. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is de baan te vinden die bij je past. Ik bied daarbij graag ondersteuning. Ik geloof dat iedereen in onze samenleving succesvol kan zijn en wil iedereen de kans bieden om zijn leven een zinvolle invulling te geven. Pas als je je bewust bent van je unieke talenten, drijfveren en passies, kun je het maximale uit jezelf én de ander te halen. Ik coach mensen daarom op hun kracht en talent. Talentontwikkeling en ervaringsgericht leren staan daarbij centraal.   

Evidence-based handelen zorgt voor maatwerk en verhoogt het resultaat. Ik bied mijn klanten handvatten die leiden naar zelfredzaamheid en houd daarbij sterk rekening met hun eigen kwaliteiten en persoonlijke omstandigheden. Mijn kracht ligt in de individuele begeleiding van mensen die werkloos zijn of dreigen te worden. Ik bied ondersteuning op velerlei gebied: sollicitatietraining, persoonlijke presentatie en weerbaarheid, communicatieve vaardigheden, jobhunten en netwerken. Om een passende en reële match te vinden, zet ik graag mijn eigen netwerk in. Dit werk doe ik sinds 2004. Mijn klanten typeren mij als empathisch en creatief en als een coach met een groot inlevingsvermogen. 

Specialisatie

Mijn specialisaties zijn: re-integratie, coachen, outplacement en loopbaanbegeleiding. Ik heb een netwerk in grote, commercieel ingestelde bedrijven en de onderwijsbranche.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten ook de volgende diensten in: re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht