id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Claudia Damen

Eindhoven
Son
Wat kun je van mij verwachten? 
Ik ben bereid om mijn eigen netwerk van bedrijven in te zetten indien dit volgens mij een passende match/reële match zou kunnen zijn.

Ik ben een aanpakker die goed kan luisteren en snel tot de kern van de zaak komt. Mijn kracht ligt in het versterken van mensen. Ik bied mijn klanten handvatten die leiden naar zelfredzaamheid en houd daarbij sterk rekening met hun eigen kwaliteiten en persoonlijke omstandigheden. Mijn klanten typeren mij als empathisch en creatief en als een coach met een groot inlevingsvermogen.

Sinds 2004 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer. Mijn kracht ligt in de individuele begeleiding van mensen die, om welke reden ook, werkloos zijn of dreigen te worden. Als persoonlijke coach bied ik ondersteuning op velerlei gebied: sollicitatietraining, persoonlijke presentatie en weerbaarheid, communicatieve vaardigheden, jobhunten en netwerken. Werk bepaalt een groot deel van ons leven. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is de baan te vinden die bij je past. Ik bied daarbij graag ondersteuning

Als coach geloof ik dat iedereen in onze samenleving succesvol kan zijn. Pas als je je bewust bent van je unieke talenten, drijfveren en passies kun je het maximale uit jezelf én de ander te halen. Ik coach mensen daarom op hun kracht en talent. Talentontwikkeling en ervaringsgericht leren staan daarbij centraal. Om zo iedereen de kans te bieden om zijn leven een zinvolle invulling te geven. Evidence-based handelen zorgt voor ‘maatwerk’ bij elke cliënt en dit verhoogt het resultaat van het beoogde doel in het traject. Ik heb een netwerk in grote, commercieel ingestelde bedrijven en de onderwijsbranche.

Specialisatie 
Mijn specialisatie is: re-integratie, coachen, outplacement en loopbaanbegeleiding.Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten ook de volgende diensten in: re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.