id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Coos Bahlmann

Warnsveld
Wat kun je van mij verwachten? 
Ben je vastgelopen in je werk, ontslagen of ziek? Ik help je op je zoektocht met wat voor jou écht passend werk is. Dat kan ander werk zijn. Dat kan ook binnen je eigen werk zijn. Ik help je voor jezelf duidelijk te krijgen wat de beste weg is. Wat echt passend is voor jou in jouw situatie.

De vragen waarbij ik je kan helpen liggen op het vlak van loopbaan, werk en functioneren. Ik help je door de lagen van ‘ik weet het niet’ naar ‘ik weet het’ te komen. Inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid typeren mijn werkwijze. Helder en pragmatisch.

Als personal life-coach help ik je te vinden waar je naar verlangt en passende keuzes te maken. Ik help je met het helder krijgen van wat je precies wilt, bij het maken van een stap-voor-stap actieplan om jouw resultaat te bereiken en bij de concrete uitvoering van jouw plan.

Ik heb 25 jaar als HR-manager en als adviseur Personeel en Organisatie, zowel binnen de profit-sector als binnen de non-profit sector gewerkt en doe dit, parttime, nog steeds. Daardoor ben ik bekend met wat er binnen organisaties en bij werknemers en werkgevers speelt. Als coach ben ik MMS gecertificeerd (de opleiding is landelijk en Internationaal geaccrediteerd door respectievelijk de NOBCO, het EMCC en het ICF).

Zoek je hulp en ondersteuning en denk je dat ik je kan helpen, dan ben je welkom!
Specialisatie 
Loopbaanbegeiding, communicatie, functioneren, balans werk/privé, herkennen/hanteren van eigen grenzen. sollicitatie-/ presentatievaardigheden, het maken van een goed CV.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Amsterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.