id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Det van Rooij

Amsterdam
Amsterdam
Wat kun je van mij verwachten? 
Dreig je vast te lopen of ben je vastgelopen? Ik help je om meer zelfinzicht te verkrijgen, uit te vinden welke baan bij je past en hoe deze te vinden.

Ik heb ruime ervaring opgedaan in onderwijs, zorg en welzijn (ziekenhuis en jeugdzorg) als projectleider, coach, re-integratie- en HR-adviseur. Ik ben betrouwbaar, betrokken, kan goed luisteren en houd je een spiegel voor, met humor. Ik bied begeleiding (ook online) om weer in balans te komen, energie op te bouwen, een passende baan te vinden en duurzaam inzetbaar te blijven.

Ik ben afgestudeerd in de Spaanse Taal en Letterkunde, maar maakte al snel een loopbaanswitch naar loopbaancoach. Sinds 2000 werk ik (deels) als zelfstandig loopbaancoach en E-coach. Als NOLOC Erkend Loopbaanprofessional en STIR Erkend coach staat ontwikkeling bij mij centraal. Ik ben een oplossingsgerichte coach en stimuleer en motiveer je graag om tot de kern te komen. Wat maakt dat je niet doet wat je leuk/belangrijk vindt? Ik ga uit van positieve ervaringen, die ik probeer te versterken. Van daaruit is het gemakkelijker een baan te vinden die bij je past. Het gaat om maatwerk, maar resultaat is belangrijk!

Specialisatie 
Ik heb een netwerk in de profit, non-profit, waaronder gemeenten, zorg, welzijn, verzekeringsmaatschappijen en onderwijs.

Mijn specialisatie is: stress en burn-out voor organisaties waar mensen werken die veel geven en vaak onvoldoende voor zichzelf zorgen. Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Amsterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.