id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Diny van den Bout

Steenwijk
Wat kun je van mij verwachten? 
Sinds 2000 ben ik als ondernemerscoach en als mentor actief. Mijn klanten zijn ondernemers (zowel starters als gevestigde ondernemers). Zelf ben ik ruim 25 jaar ondernemer en heb ervaren dat ondernemerssucces afhankelijk is van denken, zien en handelen als ondernemer en van het kennen en het goed omgaan met alle voorkomende economische, branche en competitieve veranderingen. Door deze vaardigheden te ontwikkelen ben je beter in staat tot succesvolle actie.

Geboren en getogen in Rotterdam, daarna verhuisd naar een gehucht in Overijssel, waar ik als zelfstandig (ondernemers-)coach en mentor werk. Als ondernemer heb ik ervaren dat het nemen van betere beslissingen wordt vergemakkelijkt door het opdoen van en reflecteren op kennis. In mijn werk integreer ik mijn ervaring met de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van ondernemerschap, emotionele en sociale intelligentie etc.
Specialisatie 
Mijn netwerk is groot en divers. Mijn specialisatie is ondernemerschap ontwikkeling.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.