doen wat werkt

Diny van den Bout - Specialist outplacement, re-integratie UWV, spoor 2

De Pol, Leeuwarden

Wat kun je van mij verwachten?

Sinds 2000 ben ik als ondernemerscoach en als mentor actief. Mijn klanten zijn ondernemers (zowel starters als gevestigde ondernemers).

Zelf ben ik ruim 25 jaar ondernemer en heb ervaren dat ondernemerssucces afhankelijk is van denken, zien en handelen als ondernemer en van het kennen en goed omgaan met alle voorkomende economische, branche en competitieve veranderingen. Door deze vaardigheden te ontwikkelen, ben je beter in staat tot succesvolle actie.

Geboren en getogen in Rotterdam, daarna verhuisd naar een gehucht in Overijssel, waar ik als zelfstandig (ondernemers-)coach en mentor werk. Als ondernemer heb ik ervaren dat het nemen van betere beslissingen wordt vergemakkelijkt door het opdoen van en reflecteren op kennis. In mijn werk integreer ik mijn ervaring met de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van ondernemerschap, emotionele en sociale intelligentie etc.

"Ik loop op wolken"

(red:) Na een fase 3 en later een fase 5 traject schoolt een leraar zich om tot ski-leraar:

Ik loop op wolken. Als ik niet bij jou was geweest, was ik niet eens op het idee gekomen.

Cliënt van Diny van den Bout - Specialist outplacement, re-integratie UWV, spoor 2

Specialisatie

Mijn specialisatie is ondernemerschap ontwikkeling. Mijn netwerk is groot en divers. Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht