doen wat werkt

Eduard Hauer - Specialist re-integratie UWV, onderwijs

Utrecht

Wat kun je van mij verwachten?

Over de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik voor mensen het verschil kan maken met het helpen bij het vinden van een geschikte baan of het starten van een eigen bedrijf. Mijn betrokkenheid, inlevingsvermogen en humor zijn mijn vertrekpunt. Het doel is het hanteerbaar maken van problemen. Weten wie iemand is, wat hem/haar motiveert en in de weg staat, is dé voorwaarde voor succes. Ik vind het fantastisch om mensen daarbij te helpen.

Vanaf 2000 ben ik werkzaam bij een milieu zorgorganisatie als adviseur energiebesparing voor non-profitorganisaties en het MKB. Later werd ik teamcoördinator met taken in de uitvoering van competentie- en verzuimmanagement. Met goed resultaat. Dat was een reden om te starten als coach/begeleider van re-integratietrajecten. Mijn opleiding tot Humanistisch Geestelijk Raadsman (ITIP) heeft mij geholpen hieraan vorm en inhoud te geven. 

Specialisatie

Ik heb een netwerk in het onderwijs, bij UWV en in de gemeente Utrecht. Mijn specialisaties zijn: burn-out en stress, psychische klachten, Wajong, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Utrecht. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht