id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Elly de Jonge

Rotterdam
Wat kun je van mij verwachten? 
Sinds 2008 ben ik werkzaam als geregistreerd coach en mediator en sinds 2016 ben ik netwerkpartner bij id Plein. Ik maak daar deel uit van het expertteam burn-out en stress. Deze groep van deskundigen hanteert een eenduidige aanpak voor klanten die met burn-out en stress te maken hebben en maakt daarbij gebruik van onderbouwde kennis en verantwoorde praktijkervaringen. Mijn positieve kijk op leven en werk draag ik graag over aan mijn klanten. Ik heb ruime ervaring als manager, staffunctionaris, projectleider, adjunct-directeur en docent in kinderopvang en onderwijs. Mijn kennis, vaardigheden en persoonlijkheid zijn in balans met elkaar. Mijn doelgerichte aanpak is praktisch en zakelijk. Resultaten zijn succesvol, door gebruik van zelfoplossend vermogen.
Specialisatie 
Mijn netwerk is zeer divers en in allerlei branches, daarnaast ben ik gespecialiseerd in: loopbaanontwikkeling, re-integratie, jobcoaching, outplacement, 2e spoor trajecten, ondernemerschap en burn-out en stress.

Bekijk meer informatie over de beschikbare specialismen in Rotterdam. Samen met de andere netwerkpartners zetten we ook nog in op duurzame inzetbaarheid.