id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Eva Schut

Amsterdam
Wat kun je van mij verwachten? 
Sinds september 2014 ben ik als loopbaanprofessional verbonden aan id Plein. Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam binnen het werkveld en heb in mijn loopbaan honderden werknemers begeleid naar een nieuwe werkkring. Mannen en vrouwen uit diverse branches met uiteenlopende achtergronden. In de rol van mobiliteitsadviseur of re-integratiecoach werk ik samen met jou richting een nieuwe toekomst. Begeleiding op maat en afgestemd op wat jij nodig hebt. Doelgericht, deskundig en een pragmatische aanpak typeert mijn stijl van coaching. Ik ben opgenomen in het beroepsregister van Noloc, Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten.
Specialisatie 
Ik ben voor verschillende organisaties werkzaam geweest en heb een breed netwerk en een goede kennis van de arbeidsmarkt. Mijn specialisatie is arbeidsbemiddeling, outplacement en re-integratie.

Samen met ander partners beschikken we over nog meer specialismen. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.