id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Fieke Jenneskens

Den Haag
Wat kun je van mij verwachten? 
Sinds 2006 ben ik werkzaam als re-integratie- en mobiliteitsadviseur. Met enthousiasme en creativiteit zoek ik, samen met jou, naar reële werkmogelijkheden.

Mijn werkachtergrond ligt in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Op mijn 18e ben ik gestart als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. Daarna heb ik gewerkt in de geestelijke gezondheidszorg en bij verschillende grote bedrijven. Mijn medische achtergrond gebruik ik om mensen op ‘n pragmatische manier weer aan het werk te helpen. Oprechte belangstelling en een eerlijke feedback kenmerken mijn manier van werken. Daarbij ben ik zeer resultaatgericht.
Specialisatie 
Mijn netwerk bevindt zich in de regio Haaglanden, Delft, Rotterdam en omstreken. Het omvat MKB-bedrijven, 100+ bedrijven, UWV en diverse gemeentes.

Mijn specialisatie is arbeidsbemiddeling van mensen met een lichamelijke, psychische of sociale belemmering. Mensen met een uitkering help ik met het vinden van een baan.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Den Haag. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.