doen wat werkt

Frank Mouwen - Specialist re-integratie UWV, jobcoaching

Rotterdam

Wat kun je van mij verwachten?

Werk is een essentieel onderdeel van ons leven. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om de baan te vinden die bij je past. Ik ben een enthousiaste en laagdrempelige Loopbaancoach, Jobcoach, Jongerencoach en Budgetcoach. Bij mijn coaching combineer ik empathisch vermogen met een pragmatische en doelgerichte instelling.

Als Loopbaancoach help ik mensen de juiste stappen te maken door ze te stimuleren om werk te vinden dat goed bij hen past. Dit geeft de meeste kans op een duurzaam succes voor werknemer én werkgever. Als Jobcoach heb ik ruime ervaring met het plaatsen van kandidaten en het begeleiden van deze mensen op de werkvloer en als Jongerencoach begeleid ik jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking.
In 2019 heb ik ook veel Ontwikkeladviestrajecten voor 45-plussers gedaan.

Ik wil mensen er bewust van laten worden dat ze door het maken van keuzes zelf de regie over hun loopbaan en leven kunnen nemen. Waar ik geïnteresseerd in ben, is wat mensen drijft en vooral wat hen tegenhoudt om bepaalde stappen te nemen. Ik geloof in empowerment en de eigen kracht van mensen!

Daarnaast geloof ik heel sterk in een inclusieve samenleving en heb veel mensen naar werk (ook werkervaringsplaatsen) begeleid die een forse afstand tot de arbeidsmarkt hebben: mensen die langdurig afhankelijk zijn van een bijstandsuitkering, jongeren met een arbeidshandicap en statushouders.

Specialisatie

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.

 

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht