id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Fred Omers

Spijk
Wat kun je van mij verwachten? 
Sinds 2001 ben ik werkzaam als re-integratiecoach. In de afgelopen jaren heb ik enerzijds opdrachten uitgevoerd voor het UWV en anderzijds voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en de zorg. Voor het UWV heb ik vooral cliënten met een fysieke en/of psychische beperking én jongeren met een Wajong-uitkering begeleid. Voor de opdrachtgevers vanuit het bedrijfsleven heb ik outplacement- en tweede spoortrajecten uitgevoerd bij met name bedrijven uit de metalectro branche en de houtverwerkende industrie. In de zorgsector voer ik coachings- en re-integratieopdrachten uit voor zorginstellingen in en rond Gorinchem en Tilburg. Verder heb ik 25 jaar ervaring in het geven van management- en communicatietrainingen in zowel de profit- als nonprofitsector.
Specialisatie 
Na mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie heb ik gewerkt als werving en selectiepsycholoog, trainer/adviseur, manager en re-integratiecoach. Binnen al deze werkvelden werd ik gemotiveerd en geïnspireerd door het adviseren, opleiden, coachen en begeleiden van mensen teneinde ze zodoende verder te kunnen helpen in zowel hun privé- als professioneel leven. In de loop der jaren heb ik ervaren dat ik zowel in groepsverband als individueel gemakkelijk contact kan leggen met mensen van allerlei niveau en achtergrond.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.