id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Genardus Schalk

Assen
Wat kun je van mij verwachten? 
Ik ben een energiek iemand, die van het leven geniet. Omgaan met mensen - vooral als ik ze kan coachen - geeft mij voldoening en geluk. Coachen is mijn passie. Ik woon met mijn partner op een grote woonboerderij bij Assen en ik heb twee volwassen zonen. Ik heb een brede maatschappelijke belangstelling en ik houd van sporten, wandelen, praatprogramma's en van gezelligheid. Sterke kanten van mij zijn mijn humor, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en betrokkenheid bij mensen.

Mijn werkervaring ligt in het onderwijs. Ooit begonnen als onderwijzer ben ik in de loop der jaren adjunct-directeur, schoolleider en directeur/bestuurder geweest. Van die 40 jaren heb ik ruim 25 jaar een leidinggevende functie gehad. In die hoedanigheid heb ik een groot netwerk opgebouwd, vooral in Noord-Nederland. Het coachen van medewerkers en ouders heeft steeds mijn passie gehad. Na mijn actieve onderwijsloopbaan heb ik een doorstart gemaakt als coach. Hiervoor heb ik een gedegen opleiding gevolgd.
Specialisatie 
Bekijk de informatie over de beschikbare specialismen in de regio. Samen zetten we een een aantal diensten in, waaronder: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.