id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Hans de Kruijff

Oudenbosch
Wat kun je van mij verwachten? 
Zoek je een enthousiaste coach die pragmatisch te werk gaat zonder daarbij het individu uit het oog te verliezen? Dan ben ik dat! Geruime tijd ben ik werkzaam als re-integratiecoach 2e Spoor en Outplacement. Mijn kernwaarden in coaching zijn: deskundig, inzet, betrouwbaar, praktische aanpak en realistisch. Ervaring heb ik in het in kaart brengen van persoonskenmerken, kwaliteiten, beroepswaarden, sectorale interesse en beroepskeuze. Daarnaast heb ik ervaring in het aanleren van sollicitatietechnieken en de werkelijke arbeidsmarktbenadering.

In mijn eigen bedrijf werk ik voor allerlei organisaties, bedrijven en particulieren. Ik geef trainingen en doe aan individuele coaching. De onderwerpen waar ik me op richt zijn arbeid-, loopbaan- en zelfontwikkeling. Mijn netwerk is landelijk waarbij de focus ligt op Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Vanaf 2007 ben ik zelfstandig ondernemer in zowel re-integratie als arbeidsbemiddeling. Daarvoor heb ik ervaring opgedaan in verschillende functies bij re-integratie- en arbeidsbemiddelingsbureaus. Mijn werkzaamheden hebben vooral op de private markt plaatsgevonden. Mijn drijfveer is mensen helpen, ontwikkelen en oplossingen creëren waardoor men verder kan.
Specialisatie 
Ik heb een landelijk netwerk opgebouwd met de focus op Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Mijn specialisatie is: arbeid-, loopbaan- en zelfontwikkeling.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor en duurzame inzetbaarheid.