id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Hennie Bos

Zuidzande
Wat kun je van mij verwachten? 
Mijn naam is Hennie Bos, geboren in Twente en woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen. Ik ben registerjobcoach en re-integratieadviseur. Mijn werkomgeving is: provincie Zeeland en West-Brabant. Ik ben een gedreven organisatietalent met een groot empathisch vermogen, breed onderlegd en met werkervaring in diverse werkvelden. Ik ben een echte doorzetter, open en eerlijk, rechtstreeks in mijn communicatie, extravert en heb een gezonde dosis humor.
Specialisatie 
Als ervaringsdeskundige bied ik je een platform om jezelf te profileren. Ik bereik resultaten door creatief te denken in oplossingen, mijn aanpak af te stemmen op de persoon en door kansen te creëren. Ik weet mensen te stimuleren om hun capaciteiten te benutten en zichzelf te ontwikkelen. Ik ga te werk door informatie in te winnen en te onderzoeken waar mogelijkheden liggen. Voor mij is elk probleem een uitdaging en moeten is willen. Ik bied ondersteuning als jobcoach en re-integratieadviseur: coaching op de werkvloer (ook speciale doelgroepen), re-integratie 2e of 3e spoor traject, outplacement, UWV trajecten WerkFit en NaarWerk.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten ook op de volgende diensten in: duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.