doen wat werkt

Hilleke Duursma - Specialist re-integratie UWV

Emmen

Wat kun je van mij verwachten?

Wat vind je echt belangrijk in werk? Pas als je je bewust bent van je unieke talenten, drijfveren en passies, kun je het maximale uit jezelf én de ander halen. Vanuit die overtuiging zet ik mij in om mensen te coachen naar werk dat bij ze past. Graag help ik je om werk te vinden waarin je tot je recht komt; werk waar je voldoening uit haalt en waarin je met plezier (samen)werkt. Wil je de uitdaging aangaan? Ik help je graag in dit proces.

Ik geloof dat iedereen in onze samenleving succesvol kan zijn en wil iedereen de kans bieden om zijn leven een zinvolle invulling te geven. Het ontwikkelen, inspireren en motiveren van mens, ondernemer en organisatie is mijn passie. Ik doe een beroep op mijn jarenlange ervaring in het begeleiden en in beweging brengen van mensen bij zeer diverse organisaties en bedrijven. Sinds 2005 richt ik mij op het coachen van mensen en de commerciële arbeidsbemiddeling.

Specialisatie

Om een passende en reële match te vinden, zet ik graag mijn eigen netwerk in. Ik heb een groot en  divers landelijk netwerk. Mijn specialisaties zijn loopbaancoaching (UWV, Participatiefonds), sollicitatietraining, jobhunting, jobcoaching, outplacement, re-integratie 1e en 2e spoor en ondernemerschap.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht