doen wat werkt

Irma Kiljan - Specialist outplacement, re-integratie UWV en spoor 2

Winschoten, Groningen

Wat kun je van mij verwachten?

Ik heb zowel de werknemers als de werkgeverskant ervaren. Dat creëerde een groot inlevingsvermogen bij beide partijen en een kennis en inzicht om deze partijen bij elkaar te brengen. Samen kijken we welke kwaliteiten je hebt, wat je passie is en waar je kennis en ervaring ingezet kunnen worden. Zo halen we het beste uit jezelf, met als doel een passende baan te vinden. Als coach van id Plein heb ik een drive om mensen met elkaar te verbinden. 

Ik heb ervaring in diverse branches zoals: verpleegkundige, praktijkbegeleidster, officemanager bij een internationale groothandel, intercedent bij diverse uitzendbureaus in zowel de binnen als buitendienst. Daarnaast heb ik een eigen therapie/ coaching praktijk en een eigen uitgeverij voor gehandicaptensport. Door het volgen van diverse opleidingen, kan ik tijdens het coachen een breed palet van mogelijkheden aanbieden. Ook volgde ik een HR opleiding en Evidence based coaching opleiding.

Binnenkort start ik weer met een Outplacement Bootcamp in Groningen. Wil je geen tijd verliezen en snel die nieuwe baan, meld je dan direct aan.  

Bekijk het programma

Waar en wanneer

Mail ons   Of meld je direct aan

Specialisatie

Ik maak graag gebruik van mijn brede netwerk.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht