id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Jaap van Ringen

Delft
Wat kun je van mij verwachten? 
Als loopbaancoach creëer en onderhoud ik een enorm netwerk van werkgevers. Mijn motto luidt: “Mijn cliënten zoeken nieuw of ander werk en dan kan ik ze het beste helpen als ik zo veel mogelijk bedrijven ken en leer kennen.” Bij mijn eerste werkgever in de re-integratiebranche, TTP-personeelsdiensten volgde ik onder andere de trainingen `NLP`, ‘Sterk-in-je-schoenen-Staan’, begeleiding startende ondernemers. In mijn Hogeschooltijd waren Personeelsbeleid en rechtskunde leidende onderwerpen. De coaching zet ik ervaringsgericht in op basis van mijn eigen ervaringen en theoretische kennis.

Authenticiteit, dat is mijn kracht; ik weet waar ik over praat. Negen jaar geleden zat ik in dezelfde situatie als de meeste van mijn cliënten: ik raakte arbeidsongeschikt en wilde toch weer aan de slag. In het outplacementtraject stootte ik soms mijn hoofd, maar ik zette steeds weer twee stappen vooruit. Die eigen ervaring zet ik in voor al mijn cliënten. Om tot rust te komen sta ik iedere vrijdag op de golfbaan of ik lees een boek.
Specialisatie 
Als loopbaancoach creëer en onderhoud ik een enorm netwerk van werkgevers. Mijn motto luidt: mijn cliënten zoeken nieuw of ander werk en dan kan ik ze het beste helpen wanneer ik zo veel mogelijk bedrijven ken en leer kennen. Daar zet ik me met hart en ziel voor in. Bijvoorbeeld om arbeidsongeschikte jongen (Wajong) aan een baan te helpen, of mensen die langer dan een jaar in de WW zitten of in de ziektewet. Ik wil ze bezielend stimuleren en op weg helpen naar geluk. Maar ook startende zelfstandige ondernemers geef ik het juiste zetje in de rug. Mijn specialismen zijn: Wajong, langdurig in WW of ziektewet, startende ondernemers.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.