id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Jacqueline Keuning

Haarlem
Wat kun je van mij verwachten? 
Na mijn studie Nederlands ben ik gaan werken bij Het Werkteater, waar we voorstellingen maakten voor bedrijven en instellingen over wat er speelde: fusies, reorganisaties, dilemma's en conflicterende belangen. Ik heb veel organisaties van binnen gezien. Na een zwaar auto-ongeluk in 1994 heb ik 2 jaar thuisgezeten, waarna ik weer aan de slag ben gegaan als communicatietrainer. In 2005 ben ik een coachopleiding gaan volgen bij het PMA institute in de VS. Nu begeleid ik mensen die vastlopen in werk of die (ander) werk zoeken.
Specialisatie 
Ik ben een praktisch ingestelde coach die er plezier in heeft het beste in mensen naar boven te halen. Samen gaan we aan de slag om jouw talenten, sterke punten en mogelijkheden naar boven te halen. Omdat ik zelf een paar jaar ben uitgevallen, weet ik hoe het is om de weg terug te vinden. Ik heb ervaren hoe prettig het is om weer aan de slag te gaan.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Amsterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.