id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Jasper Mittemeijer

Purmerend
Wat kun je van mij verwachten? 
Ik begeleid al vele jaren werkzoekenden die weer aan het werk willen en kunnen. Mijn werkervaring heb ik opgedaan binnen de overheid en de particuliere sector. Door mijn ruime ervaring binnen het werkveld van personeel en organisatie heb ik de arbeidsmarkt goed leren kennen. Ik ben academisch opgeleid op het gebied van personeel en organisatie.

In het ondersteunen, coachen en begeleiden van mensen vind ik veel werkplezier. Het maakt mij niet uit welke achtergrond je hebt of vanaf welk punt je vertrekt. Je helpen bij je zoektocht naar een passende arbeidsplaats is voor mij de uitdaging. Ik vind het belangrijk om open en integer met elkaar om te gaan, welk vraagstuk er ook op tafel ligt. Mijn werkwijze kenmerkt zich door 'oprechte' aandacht, betrokkenheid, en resultaatgerichte activiteiten.

Specialisatie 
Ik heb een ruim netwerk binnen de overheid. Mijn specialisatie is re-integratie; begeleiden van werkzoekenden vanuit arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en het opnieuw toetreden op de arbeidsmarkt ongeacht hun leeftijd of achtergrond. Daarnaast ben ik werkzaam als loopbaancoach.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.