id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Jolanda Bazen

Halsteren
Steenbergen
Rilland
Wat kun je van mij verwachten? 
Ieder mens heeft capaciteiten, daarvan ben ik overtuigd. Het gaat er om deze boven water te krijgen. Ik laat mijn cliënt, van lbo- tot hbo-niveau, tijdens een traject zelf ontdekken wat zijn/haar wensen en mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Op zoek naar passend werk put ik daarna uit een uitgebreid netwerk van werkgevers. Momenteel vooral in West-Brabant en een deel van Zeeland, maar mijn werkgebied breidt zich voortdurend uit. Ik leg en onderhoud contact met HR-managers en uitzendbureaus en probeer de juiste match met mijn cliënt te vinden. Mijn kennis van mogelijke financiële hulpmiddelen voor de werkgevers helpt me daarbij
Specialisatie 
Ik ben een coach die een (h)echte band opbouwt met de cliënt. Daarbij vertel ik ook verhalen uit mijn eigen leven. Ik toon me op die manier ook kwetsbaar, waardoor een cliënt zich snel vertrouwt voelt en blijft voelen. Het biedt me bovendien de ruimte een cliënt te confronteren met zijn/haar gedrag en te wijzen op de maatschappelijke verantwoordelijkheid. In mijn vrije tijd ben ik moeder van twee kinderen van één en twee jaar oud, ik zing in een duo en ben net begonnen met een fotografiecursus.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.