id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

José Geijsen

Baarn
Wat kun je van mij verwachten? 
Ik heb 40 jaar ervaring als coach/trainer/begeleider/opleider bij de overheid en semi-overheid. Verder heb ik trainingen gegeven voor o.a. de Opleiding tot Schuldhulpverlening, politie, vervoersmaatschappijen, gemeentelijke organisaties, ministeries en opleidingsorganisaties. Ook heb ik de leiding gehad over diverse veranderingsprocessen bij zorginstellingen, afdelingen Sociale Zaken en Werkgelegenheid van gemeenten en opleidingsinstituten. Ik doe wat nodig is en haak in op wat gaande is. Dit houdt in dat ik niet volgens een vast stramien werk, maar wel uitga van vertrouwen in de ander en in verbetering. De combinatie van no-nonsense, sympathie en werklust is vruchtbaar gebleken.

Specialisatie 
Ik heb een uitgebreid netwerk opgebouwd. Mijn specialisatie is: arbeidstoeleiding voor voor o.a. gemeentelijke organisaties, UWV, Arbodiensten, Jeugdwerkgarantiewet en de reclassering.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.