doen wat werkt

Judi Karman - Specialist re-integratie UWV, Werkfit en Naar werk en onderwijs

Utrecht

Wat kun je van mij verwachten?

Het is mijn doel om mensen in contact te brengen met hun persoonlijke verlangens, wensen en drijfveren. Wanneer dit lukt, kan ik daar enorm van genieten. Om daarna samen een plan te maken hoe deze wensen te realiseren en de baan te vinden die echt bij ze past!

Communicatie, groei en ontwikkeling van mensen hebben in mijn loopbaan altijd centraal gestaan. Aanvankelijk in de gezondheidszorg, vervolgens als personeelsfunctionaris en inmiddels meer dan 20 jaar als loopbaancoach en trainer. Als loopbaancoach ondersteun ik met veel plezier mensen bij loopbaan heroriëntatie, outplacement, solliciteren en re-integratie. Kwaliteiten die mij kenmerken zijn rustig, sensitief en open, betrokken, integer, analytisch sterk en doelgericht. Ik ben lid van de Noloc (Nederlandse orde van loopbaanadviseurs en outplacementconsultants).

Specialisatie

Mijn specialismen zijn: outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching adviesgesprekken en sollicitatiebegeleiding/training.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Utrecht. We zetten onder andere de volgende diensten in: re-integratie 2e spoor en duurzame inzetbaarheid.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht