id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Judi Karman

Utrecht
Wat kun je van mij verwachten? 
Communicatie, groei en ontwikkeling van mensen hebben in mijn loopbaan altijd centraal gestaan. Aanvankelijk in de gezondheidszorg, vervolgens als personeelsfunctionaris en inmiddels 15 jaar als loopbaancoach en trainer (13 jaar binnen een loopbaancentrum en sinds 2 jaar als zelfstandig loopbaancoach). Als loopbaancoach ondersteun ik met veel plezier mensen bij loopbaanherorientatie, outplacement, solliciteren, beroepskeuze en re-integratie. Daarnaast bemiddel ik als mediator bij conflicten en werk ik als vrijwilliger bij buurtbemiddeling.
Specialisatie 
Het is mijn doel om mensen in contact te brengen met hun persoonlijke verlangens, wensen en drijfveren. Wanneer dit lukt kan ik daar enorm van genieten. Om daarna samen een plan te maken hoe deze wensen te realiseren en de baan te vinden die echt bij ze past!

Kwaliteiten die mij kenmerken zijn rustig, sensitief en open, betrokken, integer, analytisch sterk en doelgericht.

Lid NOLOC (Nederlandse orde van loopbaanadviseurs en outplacementconsultants) NMI Mediator (geregistreerd bij Nederlands Mediation Instituut).

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Utrecht. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.