id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Karolien Kampstra

Breda
Wat kun je van mij verwachten? 
Als bedrijfskundige heb ik ruime ervaring in het bedrijfsleven (marketing en strategisch advies) en het hoger onderwijs opgedaan, zowel in Nederland als daarbuiten. Tot ik erachter kwam dat ik was afgeweken van de voor mij juiste koers. Vanuit deze ervaring ben ik mij vanaf 2006 gaan specialiseren in het vakgebied van stress management en coaching. Sindsdien richt ik mij op de begeleiding van medewerkers en organisaties. Stresspreventie, persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling kunnen onderdelen zijn van het begeleidingtraject.
Specialisatie 
In mijn aanpak ga ik uit van de kracht van het individu. Een coachingstraject kan iemand helpen zichzelf te helpen. We werken oplossingsgericht naar een gezamenlijk doel. Dit kan zijn binnen jouw huidige werkomgeving of daarbuiten. Specialisaties zijn: Stresspreventie- en stressbegeleidingstrajecten en trainingen, re-integratietrajecten en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit inzicht en beweging weer varen op eigen kompas.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.