doen wat werkt

Malou Snel - Specialist outplacement, re-integratie UWV

Zeist, Utrecht, Bilthoven, Woudenberg, Leusden, Amersfoort, Nieuwegein

Wat kun je van mij verwachten?

Begeleiding van A tot Z.

Werk dat bij je past, geeft energie en plezier én zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Het verbeterd letterlijk de kwaliteit van leven. Immers leven we maar een keer, dus waarom dan niet optimaal? Je hebt er tenslotte zelf invloed op!

Ik begeleid jou graag bij het vinden van werk dat écht bij jou past. Spelenderwijs, aan de hand van verschillende opdrachten, krijg jij meer inzicht in eigen interesses, kwaliteiten en drijfveren. Tot slot eindig je met een onderzoeksopdracht, waarin helder wordt welke baan bij jou past - en kun je de mogelijkheden gaan inventariseren op de arbeidsmarkt.

Als je daar behoefte aan hebt, kunnen we ook aan de slag met het scherpstellen van jouw Personal Brand (weten wat je uniek maakt en onderscheidt van anderen) om jezelf beter te kunnen profileren tijdens een sollicitatiegesprek, of help ik jou met het optimaliseren van jouw CV, motivatiebrief en LinkedIn profiel - en zoek ik mee naar passende vacatures.

Ik heb een HBO bachelor in HRM en ik ben Noloc Jobcoach gediplomeerd. Ik heb ruim 8 jaar ervaring in het recruitmentvak, waarin ik bemiddeld heb in uiteenlopende functies binnen diverse branches. Hierdoor is mijn netwerk groot en divers. Mijn stijl van werken is betrokken, enthousiast, persoonlijk en deskundig. Daarnaast ben ik doortastend, ondernemend en doelgericht.

Specialisatie

Mijn specialisaties zijn loopbaanontwikkeling, jobcoaching, outplacement en werkfit – naar werk trajecten.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht