doen wat werkt

Margriet van Dooren - Specialist re-integratie UWV Werkfit, Naar Werk en Ontwikkeladvies

Eindhoven, Nuenen

Wat kun je van mij verwachten?

Burn-out, vermoeid, vastgelopen. Ik help jou om weer in je kracht te komen, en je zaken, wensen en leven weer op de rit te krijgen. De focus ligt op hoe jij weer zin kunt krijgen in werk. Omdat ik hou van korte lijntjes met de verwijzers van het UWV, krijgen we vaak veel voor elkaar. Door het netwerk waar ik deel van uitmaak, zijn creatieve ideeën altijd dichtbij. 

Het begeleiden van mensen is mijn passie. Het zien van verschil en verbetering is wat mij voldoening geeft. Met mijn 15+ jaren ervaring in het coachen van mensen individueel, mensen in relaties, weet ik dat mijn kracht ligt in het zien van samenhang en verbanden. Ik ben betrokken, inspirerend en begripvol in mijn communicatie en handel met compassie en gezond verstand. Dat zie ik als dé manier van communicatie die daadwerkelijk iets oplevert. Mijn ervaring is dat vaak een verandering van mindset nodig is. Wanneer de mindset veranderd is, ligt het veld van actie nemen open. De oude gedachtepatronen in kaart brengen en vervolgens samen omvormen tot een nieuw patroon, daarmee een passende oplossing vinden voor elke situatie is precies datgene waar ik een kick van krijg.

Het is zowel mogelijk om op locatie te komen als via een online verbinding te coachen.  

Specialisatie

De afgelopen 20 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met burn-out, angst en stress gerelateerde klachten. Ik heb me gespecialiseerd in het behandelen hiervan.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht