doen wat werkt - weten wat werkt

Maria Dias - Specialist re-integratie, re-integratie Spoor 2, Zorg en Welzijn

Wat kun je van mij verwachten?

Goede coaching levert veel op en duurt niet lang Als je niet weet waar je heen wilt, dan maakt het niet uit welke kant je opgaat (Alice in wonderland). Coaching helpt juist om je richting te bepalen zodat jij, je doelen sneller kunt bereiken. Als je voelt dat je niet op je plaats zit op je werk en het je ook niet lukt om de situatie te verbeteren of als je er zelfs ziek van wordt, dan zit er iets goed fout en is het tijd om het roer om te gooien. Dat kan je op je eentje proberen en dat kan ook heel goed succesvol zijn, maar met hulp gaat het beter en daar ben ik voor. 

Makkelijke oplossingen bestaan in het geval van vastgelopen carrières of re-integratie niet want de problemen zitten bijna altijd diep. Dat wil echter niet zeggen dat coachingstrajecten lang moeten duren. Mijn coaching gaat wel diep op de problemen in maar is er helemaal op gericht om jou snel op het pad te brengen dat leidt naar de toekomst die jij wilt. Dat wil niet zeggen dat je daar ook gegarandeerd gaat komen, maar je zult wel het gevoel ontwikkelen dat je er steeds meer grip op krijgt. 

Coaching is een zoektocht naar wat jou in de weg zit om te bereiken wat je wilt. Wat houdt je tegen om te doen wat je moet doen om het leven te leiden dat je wilt, is de centrale vraag. Op dat punt gaan we intensief en diepgaand op zoek naar waar bij jou de drempels liggen die je verhinderen om te zijn wie je wilt zijn. Belangrijker nog dan dat we er achter komen waar die drempels liggen, is de vraag waarom je je erdoor tegen laat houden want daar ligt de sleutel voor het verlagen van drempels. Daarna gaan we op weg naar de toekomst en help ik je om met je doel voor ogen en met doorzettingsvermogen te werken aan die toekomst en over de drempels heen te stappen die je altijd hebben dwarsgezeten. 

Maar nogmaals, succes is niet gegarandeerd maar als aan de volgende voorwaarden is voldaan, worden wel gegarandeerd stappen gezet op weg naar zin in leven en werken. 

Het gaat dan om de volgende voorwaarden: 

• Diepgang, de bereidheid om intensief stil te staan bij wat je op dit moment in je leven tegenhoudt om gelukkig te zijn en werkplezier te ervaren. 

• Vertrouwen in mij als coach om daarover te praten, en het vertrouwen dat onze gesprekken jou verder helpen • Volharding om door te zetten en op basis van verworven inzichten in jezelf op weg te gaan naar zin in je werk en in zijn algemeenheid ook naar zin in het leven • Durf om over je drempels heen te stappen

Specialisatie

Specialist re-integratie, outplacement, re-integratie Spoor 2, Zorg en Welzijn. Ruime ervaring met trauma-, rouw- en verliesverwerking. Spreekt ook Spaans en Portugees

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Ga terug naar het overzicht