doen wat werkt

Marja Bleijerveld-Hauer -Specialist re-integratie UWV Werkfit en Naar werk

Nieuwegein

Wat kun je van mij verwachten?

Rode draad in mijn werk is het inzetten van mijn kennis en deskundigheid om mensen te ondersteunen in hun vragen. Mijn motto is: 'Wordt je baan de baas'. Daarbij is soms ondersteuning nodig en daarvoor is een ervaren coachende adviseur nodig. Mijn aanpak in dat proces sluit naadloos aan bij het motto van id Plein: 'Doen wat werkt'!

Al bijna 25 jaar ben ik actief als consulent, loopbaanadviseur en coach binnen de re-integratie en outplacement. Ik heb een opleiding tot praktijkbegeleider en arbeidsmarktpolitiek en personeelsbeleid gevolgd bij de SOSA. Mijn werkzame leven is gestart als informatrice bij de NV Luchthaven Schiphol. Vervolgens stapte ik over naar Vroom & Dreesmann als opleidingsfunctionaris. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar consulent/loopbaanadviseur/coach.

"Ik had dit niet alleen kunnen doen"

"Marja heeft mij een aantal jaren geleden geholpen aan een baan bij Pearle in IJsselstein. Ik werk er nu 4 jaar met nog steeds heel veel plezier. Ik wilde je nogmaals bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan. Dit was anders nooit gelukt, tenminste, ik had dit niet alleen kunnen doen."

Cliënt van Marja Bleijerveld-Hauer -Specialist re-integratie UWV Werkfit en Naar werk

Specialisatie

Mijn netwerk is groot en zeer divers. Mijn specialisatie is: stagnatie of vastlopen in beroepskeuze en/of werk.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Utrecht. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht