doen wat werkt

Marjolein Kalter - Specialist outplacement, re-integratie UWV

Utrecht, Kampen

Wat kun je van mij verwachten?

Ben jij ervaren, werkzoekend en zoek je het werk dat het beste bij jou past? Dat kan. Ik help jou om die baan zelf te creëren. De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen, als loopbaancoach, in trainingen en met een zelf ontwikkeld programma. 70% van de  deelnemers -tussen 39 en 62 jaar - was binnen een half jaar aan het werk. In 2017 heb ik alle informatie in mijn eerste boek "Creëer je volgende baan" vastgelegd.

In het bijzonder richt ik me op vijftigplussers. Hoewel de arbeidsmarkt aantrekt hebben zij het nog steeds lastig. Ze  zijn ervaren en kunnen nog vele jaren werken voordat ze met pensioen gaan. Mijn ervaring is dat bij iedereen betaald werk te vinden is dat bij hem of haar past. Wil jij nieuwe mogelijkheden vinden waardoor je weer met plezier aan het werk komt? Neem direct contact met me op.

Binnenkort start ik weer met een Outplacement Bootcamp in Utrecht. Wil je geen tijd verliezen en snel die nieuwe baan, meld je dan direct aan.  

Bekijk het programma

Waar en wanneer

Mail ons   Of meld je direct aan

Specialisatie

Specialisme: eigen baan creëren, jobcrafting, Persoonlijke Toegevoegde Waarde formuleren, 40- en 50-plus.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Utrecht. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht