id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Marlene Simoons

Oegstgeest
Bloemendaal
Wat kun je van mij verwachten? 
Ik ben sinds 2004 netwerkpartner bij id Plein en sinds 2002 personal coach. Daarnaast ben ik werkzaam als loopbaancoach en executive coach. Ik heb ervaring met re-integratie, outplacement en Ondernemerscoaching. Mijn achtergrond is academisch. Ik heb mijn werkervaring opgedaan bij grote overheidsorganisaties en non-profitorganisaties. Mijn commerciële talent kwam hier te weinig tot haar recht, zodat ik in 2002 mijn eigen onderneming ben begonnen. Ik word gemotiveerd door het behalen van resultaten bij de mensen die ik begeleid, vooral door mijn oplossingsgerichte aanpak. Daarnaast ben ik gericht op het doorbreken van vaste denk- en gedragspatronen. Door meer inzicht komen kernkwaliteiten aan het licht, waardoor vicieuze cirkels doorbroken kunnen worden. Hierdoor vinden mensen gemiddeld genomen sneller een baan en zullen meer gemotiveerd zijn. Naast het begeleiden van individuen, coach ik ook teams en geef ik trainingen over stress en trainingen kernkwaliteiten. Mijn coachingspraktijk is licht en ruim en ligt in een groene wijk vlakbij het station van Leiden, goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
Specialisatie 
Ik heb een netwerk bij Nobco, NOLOC, Associatie voor coaching, Ondernemersplatform Oegstgeest, onderwijs en zorg (ziekenhuizen).

Mijn specialisatie is: re-integratie, outplacement, ondernemerscoaching, burn-out en stressklachten.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.