id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Mirjam Collee

Delft
Rotterdam
Wat kun je van mij verwachten? 
Sinds 12 jaar ben ik zelfstandig Counselor/Coach. Ik werk in een prettige werkruimte, waar mensen zich over het algemeen snel ‘thuis’ voelen, aan de rand van het centrum van Delft. Als coach begeleid en bemiddel ik mensen met zeer uiteenlopende achtergronden naar hun persoonlijke doel en/of tal van werkgevers. Dit betekent voor mij dat het belangrijk is dat je goed in je vel zit om (weer) richting arbeidsmarkt te kunnen gaan. Als je (nog) niet goed in je vel zit dan werken we daar aan. Vervolgens halen we alles uit de kast om zo snel mogelijk werk te vinden dat bij je past. Daarnaast heb ik veel ervaring met mensen die graag willen re-integreren vanuit het langdurig ziek zijn. Hierbij ga ik graag oplossingsgericht en met verdieping te werk. Ik ben een zeer positief ingestelde coach, die elke mogelijkheid aangrijpt om mensen aan een fijne baan te helpen! Daarnaast begeleid ik je graag als je aan het werk bent in de vorm van nazorg, zodat je zeker en met zelfvertrouwen aan de slag gaat!

Specialisatie 
Ik heb een netwerk in de dienstverlening, zorg, onderwijs en techniek.

Mijn specialisatie is: begeleiden van mensen die zijn uitgevallen met psychische klachten zoals depressie, burn-out/overspanningsklachten, ontwikkeling- en persoonlijkheidsproblematiek.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in regio Rotterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.