id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Mirjam Mooijman

Arnhem
Wat kun je van mij verwachten? 
Ik ben altijd op zoek naar manieren waarop mensen kunnen leren vrede, blijdschap en geluk te ervaren. Met plezier naar je werk gaan, het gevoel te hebben dat je gewaardeerd wordt, uitgedaagd worden, helpt daarbij. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een hands-on- mentaliteit: praktisch en soms confronterend, maar altijd met een glimlach. Ik hou niet van vooropgezette behandelprotocollen maar werk wel volgens methoden die hun succes in de praktijk bewezen hebben. Ik ben Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie en heb 30 jaar ervaring op het gebied van arbeidshulpverlening, reïntegratie en outplacement. Na een start als outplacementadviseur en -trainer, werkte ik als psycholoog voor een landelijk reintegratiebureau en vervolgens bijna tien jaar als psycholoog bij arbodienst ArboUnie. Daarna begeleidde ik cliënten met chronische pijnklachten (SOLK) en was ik een aantal jaren hoofdbehandelaar/ psychotherapeut bij tweedelijnsinstelling Europsyche.
Specialisatie 
Voorzitter expertteam Psychische Aandoeningen en Werk. Ervaring in loopbaancoaching, reïntegratie begeleiding, werkfit maken, outplacement en counseling.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.