id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Mirjam Prins

Tilburg
Wat kun je van mij verwachten? 
Mijn basishouding is: accepteer wat je niet kunt veranderen, heb de moed om te veranderen en weet het verschil tussen die twee. Nieuwe ervaringen leiden tot professionele en persoonlijke ontwikkeling en vertrouwen in de toekomst. Onder het motto "je kunt meer dan je denkt" ondersteun ik medewerkers bij nieuwe loopbaanstappen, re-integratie 2e spoor of outplacement.

Sinds 2011 heb ik een eigen onderneming als HRM- en loopbaanadviseur. Daarvoor heb ik als personeelsadviseur gewerkt (mede voor het basisonderwijs), waardoor ik weet hoe belangrijk het is dat mens en werk bij elkaar blijven passen.

Van werknemers wordt steeds meer gevraagd. Loopbaanmobiliteit leidt tot groei en ontwikkeling bij mensen (als ze merken meer te kunnen dan ze denken) en organisaties (wanneer zij zien dat het personeel op een andere manier inzetbaar is).
Specialisatie 
Ik heb een netwerk in het onderwijs. Mijn specialisatie is: Loopbaanvragen, Outplacement, re-Integratie 2e spoor.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.