id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Mirjam van Vliet

Gouda
Wat kun je van mij verwachten? 
Sinds 2004 ben ik als netwerkpartner verbonden aan Idplein en werkzaam als re-integratieadviseur en ondernemerscoach. Wat betreft het begeleiden van mensprocessen heb ik heel wat vlieguren gemaakt o.a. als maatschappelijk werker, gezinstherapeut, accountmanager detachering, consultant werving en selectie & executive search, trainer, ondernemer met en zonder compagnons. Vlieguren met een diversiteit aan type mensen en organisaties. Altijd geïnspireerd door de wisselende vergezichten.
Specialisatie 
Ik ondersteun organisaties, teams en individuen bij organisatieontwikkeling, arbeidsmobiliteit en talentontwikkeling. In de rol van re-integratiecoach en ondernemerscoach voor id Plein ben ik daar waar nodig aanjager, regisseur, facilitator, procesbegeleider, sparringpartner, vertrouwenspersoon. Altijd begeleiding op maat. Afgestemd op wat jij als klant nodig hebt op dat moment. Ruimte voor groei en ontwikkeling met respect voor jouw eigen proces.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.