doen wat werkt - weten wat werkt

Monique van der Lans - Re-integratie UWV, re-integratie spoor 2

Wat kun je van mij verwachten?

Als je het wilt zien, zul je merken dat ieder mens uniek is. Het is de kunst om dat tot bloei te laten komen. Met vertrouwen en acceptatie help je mensen om zelf in te zien wat ze al in zich hebben. Door rekening te houden met hun behoeften en ruimte te geven om op eigen tempo in beweging te komen kunnen ook zij hun talent tot bloei laten komen. Het start met acceptatie van wie ze zijn, inzicht vergroten in hun kwaliteiten en door werk te bieden dat ertoe doet. Als je iets met plezier en inzet kunt doen, dan wordt je er vanzelf steeds beter in. Dat moet dan uiteindelijk kunnen leiden naar betaald werk en een zelfstandig leven.

No nonsens, direct, resultaatgericht, geen poespas, dat typeert mij. Ik luister naar je verhaal, help met het benoemen van de context en ondertitel waar je het nodig hebt. Ik help met een plan maken om je verder te helpen en zorg ervoor dat je overzicht behoudt welke stappen je nog wilt zetten.

Specialisatie

Mijn werkachtergrond als HRM in de industrie en mijn recente activiteit als ondernemer in een zelfstandige organisatie op gebied van Activerend Werk zorgt voor de verbinding tussen de 'harde' zakelijke wereld met die van zorg. Ik heb als Autismespecialist een breed palet aan mensen met ASS begeleid.

Mijn doelgroep is mensen met autisme die de weg richting werk niet zonder een beetje hulp kunnen vinden. Daarnaast begeleid ik mensen die als zelfstandig ondernemer willen starten met het opzetten van hun bedrijfsplan en wat daarbij komt kijken.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Ga terug naar het overzicht