doen wat werkt

Patricia Deul - Specialist onderwijs, spoor 2, outplacement en re-integratie UWV

Rotterdam

Wat kun je van mij verwachten?

Een enthousiaste, betrokken, oplossings- en resultaatgerichte coach. Jouw arbeidsmogelijkheden staan bij mij centraal. Ik heb een breed netwerk opgebouwd: van gezondheidszorg en (lokale) overheid tot bedrijfsleven en MKB. Mijn ervaring ligt op het gebied van coachen, begeleiden en trainen van klanten die een vraag hebben over outplacement, 2e spoor, mobiliteit, verzuimvraagstukken en re-integratie.

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in het HRM-vakgebied, ben ik als loopbaanspecialist verder gegaan. Na 10 jaar ervaring heb ik mij in 2009 gevestigd als zelfstandig ondernemer en een jaar later heb ik mij aangesloten bij id Plein. 

"Ik wens nog vele mensen jou als coach!”

Nogmaals bedankt voor je begeleiding!  Ik heb het fijn gevonden met jou te bespreken wat voor mij in dit traject het beste was / is. Ik wens nog vele mensen na mij,  jou als re-integratie-coach!

Cliënt van Patricia Deul - Specialist onderwijs, spoor 2, outplacement en re-integratie UWV

Specialisatie

Mijn specialiteit is het begeleiden van klanten die een grote afstand tot de arbeidsmarkt ervaren.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Rotterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, 2e en 3e spoor, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht