id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Patricia Deul

Rotterdam
Wat kun je van mij verwachten? 
Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in het HRM-vakgebied ben ik als loopbaanspecialist verder gegaan. Na 10 jaar ervaring heb ik me in 2009 gevestigd als zelfstandig ondernemer en me een jaar later aangesloten bij het netwerk van id Plein.

Ik heb een breed netwerk opgebouwd: van gezondheidszorg en (lokale) overheid tot bedrijfsleven en MKB. Mijn ervaring ligt op het gebied van coachen, begeleiden en trainen van klanten die een vraag hebben over outplacement, 2e spoor, verzuimvraagstukken, mobiliteit en re-integratie. Mijn specialiteit is het begeleiden van klanten die een grote afstand tot de arbeidsmarkt ervaren.
Specialisatie 
Ik heb een breed netwerk in de gezondheidszorg en (lokale) overheid tot bedrijfsleven en MKB.

Mijn specialisatie is: begeleiden van klanten die een grote afstand tot de arbeidsmarkt ervaren, outplacement, 2e spoor, verzuimvraagstukken, mobiliteit en re-integratie.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Rotterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.