doen wat werkt

Patrick Fokker - Specialist outplacement, UWV Re-integratie, spoor 2

Almere

Wat kun je van mij verwachten?

Klanten beschrijven mij als een positieve en betrokken coach.
In basis werk ik vanuit ‘krachtgerichte coaching’, verbinding maken met de unieke kwaliteiten die ieder mens heeft. Het versterken daarvan en er echt op durven vertrouwen, maakt krachtig en vergroot de zelf-effectiviteit. Ik ben ervan overtuigd dat dit zorgt voor balans en springplank is richting persoonlijke doelstellingen.

Voordat ik ben gestart als zelfstandig ondernemer, heb ik langjarig in loondienst gewerkt in functies rond marketing en innovatie. Veel loopbaansituaties -van sollicitatie, doorgroei, functieswitch, tot outplacement- heb ik in de praktijk zelf ervaren. Dit zowel vanuit het perspectief van werknemer als van leidinggevende (werkgever). In mijn rol als loopbaancoach kan ik daardoor goed invoelen en inspelen op ieders belang.
Ik ben aangesloten bij het Nobco (Nederlandse orde van Beroepscoaches).

Specialisatie

Ik ben extra thuis op het terrein van loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling en outplacement. Ik heb een sterk netwerk in het MKB in de Almeerse regio.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht