doen wat werkt

Peter van der Woerdt - Specialist outplacement, re-integratie UWV, spoor 2

Meppel

Wat kun je van mij verwachten?

Veranderingen in het leven, zoals in gezondheid, leefomgeving of privé situatie, hebben een duidelijke invloed op het werk. Vaak resulteert dit in een grote ommezwaai in privé- en/of werk situatie. Als ervaringsdeskundige weet ik dat dit juist ook weer onverwachte wegen opent tot nieuwe mogelijkheden, die passen bij jouw nieuwe situatie. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk plezier en voldoening in het werk betekenen. Met mijn positieve insteek in het leven help ik je graag bij het vinden van werk waar jij weer plezier uit haalt en waardoor jij tot ontwikkeling kunt komen. Uiteraard begint dit met een goed gesprek waarin we samen helder krijgen waar jouw drive ligt, waar jij je motivatie in vindt, waar de knelpunten liggen, wat er in de weg staat, waar jij zin in hebt en voldoening uit haalt enz. enz..

Werk dat bij jou past, er toe doen, goed in je vel zitten, verbetert de kwaliteit van leven en dus ook de kwaliteit van je werk. Een echte win – win situatie, en dat is waar we samen voor gaan. Een belangrijk uitgangspunt is dat het praktisch realiseerbaar moet zijn. Daarom onderzoeken we wat jij daarvoor nodig hebt en welke stappen gezet moeten worden om tot die passende werkomgeving te komen. Voor mij is de boeiende uitdaging om samen de passende aanstelling te realiseren, een vaste aanstelling (parttime of fulltime) of werken als zelfstandig ondernemer.

Specialisatie

Mijn specialisaties liggen met name in de agrarische sector en betreffen loopbaanadvies-, reïntegratie- en coachingstrajecten binnen de non-profit en de zakelijke dienstverlening. Daarbij begeleid ik mensen met werk- en levensvragen, fysieke problemen, burn-out en stress. Daarnaast heb ik als zelfstandig ondernemer meerdere collega’s begeleid bij het starten en opzetten van hun eigen onderneming.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht