id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Petra van Straaten-Frowein

Oosterhout
Roermond
Nijmegen
Middelburg
Wat kun je van mij verwachten? 
Niet het 'wat', maar het 'waarom' heeft mij altijd enorm geïntrigeerd. Vanuit deze insteek tracht ik inzicht te verschaffen in de huidige en in de gewenste situatie - om vanuit hier personen, teams en organisaties te laten groeien, waarbij werkplezier en effectiviteit altijd centraal staan.Bij id Plein geef ik hier vorm aan door het geven van trainingen en door het - op een soms ietwat onconventionele manier - (mee)denken over de mogelijkheden die leiden tot een gewenste verandering. Ik ben ondernemer, enthousiast trainer, en consultant bij id-Plein en daarnaast een echte levensgenieter!

Graag ga ik het gesprek met je aan, over:

(werk)plezier en effectiviteit op de werkvloer, mobiliteit: Individueel of van groepen & instroom voor bedrijven, het trainen van sollicitatievaardigheden, loopbaanoriëntatie en het effectief inzetten van Social Media.

Wil je meer weten over de invulling van onze trainingen of over onze dienstverlening? Dan nodig ik je graag uit om contact met mij op te nemen.
Specialisatie 
Mijn specialisaties zijn: outplacement en 1e- 2e en 3e spoor re-integratie. Alle kennis m.b.t. de nieuwste wet en regelgeving omtrent ziekteverzuim en wet poortwachter. Ik kan ook ingezet worden als verzuimcoach om bijvoorbeeld HR te ondersteunen in het hele poortwachter verhaal.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.