id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Richard Ankoné

Nijmegen
Wat kun je van mij verwachten? 
Het liefst omschrijf ik mezelf als ‘initiator’. Gedreven, zowel teamwerker als zelfstandig werker, goed in overzicht bewaren, open en heldere communicatie en analytisch sterk. Ik ben een netwerker, sociaal en communicatief vaardig, met het accent op ‘de mens in beweging krijgen’. Daarnaast staan resultaat- en klantgerichtheid bij mij hoog in het vaandel. Ik streef ernaar om de grote lijnen te vertalen in concepten en projecten en deze te implementeren. Ik verdiende mijn sporen in de wereld van verzuim en re-integratie en ik help je bij het vinden van nieuwe loopbaanmogelijkheden.
Specialisatie 
Ik ken - na 20 jaar - de regionale markt op mijn duimpje. Ik heb een groot netwerk in Zuidoost Nederland en daar profiteren werkzoekenden, werknemers én werkgevers van. Mijn specialisatie is sociale zekerheid, re-integratie, verzuimbegeleiding, loopbaancoaching en outplacement.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.