id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Rineke Koopman

Heiloo
Hoorn
Coevorden
Zaandam
Santpoort-Noord
Heiloo
Wat kun je van mij verwachten? 
Met jarenlange Arbeidsbureau- en KLIQ-ervaring, eerst als beroepskeuzeadviseur en later als re-integratieconsulent, ben ik in december 2005 voor mezelf begonnen. Re-integratie is mensenwerk: samen met een coach naar jouw situatie kijken, naar je mogelijkheden, wensen en beperkingen, naar de arbeidsmarkt en hoe die te combineren zijn.

Ik heb een opleiding gevolgd tot counselor aan de Academie voor Coaching en Counselling. Ik maak inmiddels deel uit van de expertteams Burn-out/Stress en Chronisch Ziek en Werk van id Plein. Belangrijk hierin is het versterken van de werknemersvaardigheden en anders omgaan met mogelijke beperkingen. Zo kunnen we onze klanten weer ‘Werkfit’ maken en uiteindelijk ook begeleiden.

Ik ben als coach betrokken bij de mensen die ik begeleid. Ik weet hoe je het kunt aanpakken om weer een baan te vinden die bij je past. Ik kan je informeren, begeleiden, motiveren en stimuleren. Jij bepaalt wat er gaat gebeuren, ik laat je de mogelijkheden zien. De bedoeling is dat je blijvend op een goede werkplek terecht komt, waar jij je goed voelt! ‘Naar (passend) Werk’.
Specialisatie 
Ik heb een netwerk in de zorg, administratie en onderwijs en goede contacten met ondernemers.

Mijn specialisatie is : ADD/ADHD/AD(H)D en burn-out/stress. Maakt deel uit van de expertteams Burn-out/Stress en Chronisch Ziek en Werk van id Plein.