id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Ruud van der Burgt

Bergen op Zoom
Wat kun je van mij verwachten? 
Bij Ruud van der Burgt kies je voor een persoonlijke benadering; het traject wordt afgestemd op je persoonlijke wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. We doen er alles aan om je effectiviteit of je kansen op het vinden van duurzaam werk te verhogen. We bekijken samen welke stappen in de begeleiding we moeten doorlopen om je zo goed weer aan werk te helpen, of misschien wel te starten met een eigen bedrijf. Gezamenlijk wordt de inhoud van het plan van aanpak opgesteld.

De aanpak

Wanneer je voor Ruud kiest, kies je voor een zeer intensieve persoonlijke begeleiding. Er wordt middels persoonlijke coaching gewerkt aan de gestelde doelen. De aanpak bestaat uit maatwerk. Want jij en jouw situatie zijn immers uniek. Onderdelen die wij daarbij inzetten kunnen zijn; loopbaanbegeleiding, capaciteiten en vaardighedenonderzoek, beroepskeuzetesten, netwerken, sollicitatietraining en begeleiding, arbeidsmarktbenadering, gespreksvaardigheden en coaching. Ruud beschikt over een netwerk van bedrijven in de regio en zullen tevens binnen ons netwerk onderzoeken of er mogelijkheden voor je zijn.
Specialisatie 
Reïntegratie (UWV en 2e spoor-trajecten), coachen, outplacement en loopbaanbegeleiding. Naast de reguliere trajecten richt Ruud zich met name op trajecten waarbij rouw en verlies, of burn-out een rol spelen.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.